home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Popular: Susunan mengikut paling popular
Standard: Susunan asal
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik
  1. CIMB akaun business Dilihat: 1006 Markah: 0 Tarikh:10-09-2009
    ini adalah kisah benar.. dan kelakar campur nak marah... aku ada satu masalah ..untuk mengenal pasti transaksi pada sekian hari bulan dari siapa.. lantas aku pun call CIMB Bank help desk di 1 300 8 -anonymous [klik]
  2. TAHI LALAT Dilihat: 1013 Markah: 0 Tarikh:22-06-2009
    cerita ni berlaku di taska saya..seorang budak ni..mmg suka bertanya..4 tahun lah katakan..kadang2 susah juga nak jawab.."teacher..ini apa"..kenapa dia ada lekat sini,..sakit ke"..teacher,.."ini nama -anonymous [klik]
  3. Lelaki yang di perebutkan oleh ramai perempuan Dilihat: 1007 Markah: 0 Tarikh:23-03-2009
    Tersebutlah kisah,pada suatu hari,ada seorang lelaki yang menjadi rebutan ramai perempuan.Tetapi semua perempuan itu tidak tahu kenapa mereka berebut untuk menjadi kekasihnya.Pada suatu hari,telah dat -anonymous [klik]
  4. Kisah Lucu Internet 1 Dilihat: 1463 Markah: 0 Tarikh:24-03-2008
    Pada suatu hari, org singapura tidak boleh memasuki internet... "Boleh saya tahu nama encik" - Operator 1 "Aku tak boleh masuk ke internet"- Pelanggan 1 "Ya saya faham, apa user id encik"- Oper -tok [klik]
  5. Peribahasa Melayu Dilihat: 2900 Markah: 0 Tarikh:07-01-2006
    1. Seperti anjing jantan dgn anjing betina. Maknernyer: Dua orang yg pantang bertemu...asek nak beromen aje. 2. Sepandai-pandai lalat terbang akhirnya ke taik jugak dia hinggap. Maknernyer: Orang -bloss [klik]
  6. mcm mcm ada2 Dilihat: 1524 Markah: 0 Tarikh:04-01-2006
    AISYAH... Pintu bilik dibuka dengan kuat dan mengejutkan sepasang suami isteri yang sedang tidur nyeyak.. Seorang lelaki dengan wajah garang mengacukan senjata tajam ke arah si isteri.... Pe -bloss [klik]
  7. Baca jgn tak baca... Dilihat: 1515 Markah: 0 Tarikh:04-01-2006
    Pada suatu hari ahmad dan rakan karibnya, hassan, pergi mancing kat sungai. Dalam bosan2 menunggu ikan, ahmad berkata, ahmad: aku ada satu cerita. hassan: cerita ape? ahmad: nanti kala -bloss [klik]
  8. mcm mcm adaaaa Dilihat: 1441 Markah: 0 Tarikh:04-01-2006
    Satu pagi di stesen keretapi, ada satu makcik tu dia tanya petugas kaunter... Makcik: "Anak, keretapi sampai jam berapa??" Petugas kaunter: "Jam 2 Kedah, jam 5 Kelantan, jam 1 Penang, jam 7 Ge -bloss [klik]
  9. Citer klakar khutbah raye Dilihat: 3012 Markah: 0 Tarikh:26-10-2005
    Citer ni jadi masa aku semayang raye kat kampung 3-4 tahun lepas. Tok Imam ni dengan selamba membaca khutbahnya; "Ramai kalangan muda mudi kita pada hari ini menjadi BOHSIA dan BOHAJANA". Aik? Apok -anonymous [klik]
  10. ERGGG! Dilihat: 1635 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Aji Kotekawa on October 28, 1999 at 07:57:40:


    ERGGG!

     Aku teringat kisah satu ketiker dulu, aku dan rakan-rakan tengah makan malam di sebu -archive [klik]

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).