home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. 3 Menteri Dilihat: 1437 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Tok Ngah on June 23, 1998 at 00:28:03:


    3 Menteri

     Pada suatu hari Perdana Menteri
    kita bersama-sama Samy Velu dan Keng Yik
    menaiki pesaw -archive [klik]

  2. kORek iDunG Di bULan ramadHaN! Dilihat: 1355 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by panjang on December 23, 1998 at 10:40:39:


    kORek iDunG Di bULan ramadHaN!

    aLamAKs!beTUL2 aKu taK iNGat yanG aRI Nih KIta daH staRT -archive [klik]

  3. SUNYI Dilihat: 1367 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by mizy on October 27, 1998 at 07:02:00:


    SUNYI

     Assalamualaikum....Vanakum...Sawadikum....Hello
    Sebenarnya chek ni...boring sebab tak ada mak we..
    Tak tahu lah dimana silapny -archive [klik]

  4. Alamakikus!..kisah benar. Dilihat: 1358 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    Posted by MotorHonda70 on February 22, 1998 at 23:16:56: Alkisah... pada satu malam..(3.00 pagi),... saya tengah nak tidur.... bunyi tikus(RAT yang sebesar hampir sama dgn kucing) ..bunyi bising -archive [klik]
  5. DIA DULU! DIA DULU! Dilihat: 1392 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by murid tua on January 17, 1999 at 18:54:09:


    DIA DULU! DIA DULU!

    terima kasih ustaz,
    tetapi cuba ustaz check
    semula halaman jokes ni -archive [klik]

  6. awang bodoh Dilihat: 1523 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by alynnz on May 15, 1998 at 03:58:39:


    awang bodoh

    pada zaman dahulu, di suatu kampung tinggal sepasang suami isteri dan anak lelaki mereka - A -archive [klik]

  7. Nenek Oh Nenek..... Dilihat: 1421 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by NiNa on June 18, 1998 at 02:31:16:


    Nenek Oh Nenek.....

    Ader ler tiga orang nenek kat rumah Orang Tua-Tua...depa bertiga nie kawan baik. -archive [klik]

  8. al-kisah di masjid negeri shah alam Dilihat: 1751 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by zamil on January 08, 1999 at 10:35:43:


    al-kisah di masjid negeri shah alam

     kisah ni terjadi di shah alam.ader la mamat sekor ni,dia nak ambil air sembahyang .so,dia pun gi la ka -archive [klik]

  9. Surat membosankan Dilihat: 1343 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Ridzuan@Wan on October 18, 1998 at 07:03:22:


    Surat membosankan

     Sebelum anda membaca surat ini, saya berharap anda memberhentikan
    membaca. Nampaknya anda masih mahu membaca, -archive [klik]

  10. Pertandingan Buah Dada ( 18 SX ) Dilihat: 2239 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by giler on June 24, 1998 at 12:49:45:


    Pertandingan Buah Dada ( 18 SX )

    Di bandaraya Jakarta berlangsunglah pertandingan buah dada yang paling be -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).