home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. Pi Main Jejauh Dilihat: 1605 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by colgateku on September 07, 1999 at 03:56:02:


    Pi Main Jejauh

    Okeh larr...skrang aku laks nak kongsi citer kek korang nih...
    nih alkis -archive [klik]

  2. AKU NOTTY KETIKA KECIK JE Dilihat: 1848 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Jenggo@jebon on May 26, 1999 at 23:54:15:


    AKU NOTTY KETIKA KECIK JE

    heeeee assalamualaikum semua dan apa habor..
    Aku sebenornya.. ingin -archive [klik]

  3. baju dalam Dilihat: 1952 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Salman on May 15, 1998 at 00:44:13:


    baju dalam

     Ada sepasang suami isteri yang baru kahwin, mereka nih romantik gilerrrrr. Si suami memang -archive [klik]

  4. pembukaan cerita aku dan ahahaha(versi baru) Dilihat: 2108 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by evil667 on December 20, 1999 at 23:33:38:


    pembukaan cerita aku dan ahahaha(versi baru)

      sinopsis cerita: cerita ini adalah cerita yang -archive [klik]

  5. hantu radio Dilihat: 1404 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by akulaa.. on October 18, 1999 at 03:42:37:


    hantu radio

     pada suatu malam, dalam pukul 1 pagi aku tengah dengar radio, sambil makan kuaci.[klik]

  6. CIMB akaun business Dilihat: 1223 Markah: 0 Tarikh:10-09-2009
    ini adalah kisah benar.. dan kelakar campur nak marah... aku ada satu masalah ..untuk mengenal pasti transaksi pada sekian hari bulan dari siapa.. lantas aku pun call CIMB Bank help desk di 1 300 8 -anonymous [klik]
  7. Satu Kaki Dilihat: 1444 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by ReadmeKuzi on May 06, 1998 at 06:14:28:


    Satu Kaki

    Lokasi di dlm bilik pengantin... sedang siibu bercakap dgn anaknya

    Ibu : Nak pegi lah -archive [klik]

  8. Nenek Oh Nenek..... Dilihat: 1452 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by NiNa on June 18, 1998 at 02:31:16:


    Nenek Oh Nenek.....

    Ader ler tiga orang nenek kat rumah Orang Tua-Tua...depa bertiga nie kawan baik. -archive [klik]

  9. SESAJE KACAU MR.BEAN Dilihat: 1405 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by SECRET ADMIRED on May 18, 1998 at 00:44:05:


    SESAJE KACAU MR.BEAN

     Sesaje kacau Mr. Bean. Jangan Marah.....Mr. Bean tak boleh marah, nanti pe -archive [klik]

  10. BAPAK JEPONGGG... Dilihat: 1407 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by TEMPAT YG KE.... on January 06, 1999 at 07:39:18:


    BAPAK JEPONGGG...

     Research........amende la kau ini.......namun sia bagi kau di tempa -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).