home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. ERGGG! Dilihat: 1914 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Aji Kotekawa on October 28, 1999 at 07:57:40:


    ERGGG!

     Aku teringat kisah satu ketiker dulu, aku dan rakan-rakan tengah makan malam di sebu -archive [klik]

  2. Surat membosankan Dilihat: 1452 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Ridzuan@Wan on October 18, 1998 at 07:03:22:


    Surat membosankan

     Sebelum anda membaca surat ini, saya berharap anda memberhentikan
    membaca. Nampaknya anda masih mahu membaca, -archive [klik]

  3. Lawak Seluar Dalam Dilihat: 1651 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Emma on December 11, 1998 at 03:49:12:


    Lawak Seluar Dalam

     Pada suatu hari bila aku pulang dari sekolah aku mandapat hadiah dari ibuku -archive [klik]

  4. Sokong Jin Jin Alkajin Dilihat: 1692 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Kecik on January 06, 1999 at 06:37:40:


    Sokong Jin Jin Alkajin

    Kemana perginya Mahathir tua tu....
    orang semua kena banjir dan sebagainya dia -archive [klik]

  5. kena hempap Dilihat: 1550 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by jay on May 18, 1999 at 00:18:45:


    kena hempap

    as'kum dan selamat sejahtera kat sumer..joke yg aku submit ni tak tau la kelakar ker tak. -archive [klik]

  6. kawanku... Dilihat: 1653 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by sepiring on May 08, 1998 at 02:50:35:


    kawanku...

    emm...aku seronok jugak baca jokes
    korang nih..hehe
    so aku pun nak lah join sekal -archive [klik]

  7. raya punya cerita....................... Dilihat: 1664 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by suhana on January 14, 1999 at 02:25:09:


    raya punya cerita.......................

     ada lah pagi raya tu abang aku dengan bangganya dan ga -archive [klik]

  8. mcm mcm adaaaa Dilihat: 1715 Markah: 0 Tarikh:04-01-2006
    Satu pagi di stesen keretapi, ada satu makcik tu dia tanya petugas kaunter... Makcik: "Anak, keretapi sampai jam berapa??" Petugas kaunter: "Jam 2 Kedah, jam 5 Kelantan, jam 1 Penang, jam 7 Ge -bloss [klik]
  9. KUI......KUI....KUI.......! Dilihat: 1447 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by AMAR on April 26, 1999 at 03:27:07:


    KUI......KUI....KUI.......!

     Saya ada seorang kawan. Dia seorang penjual kuih. Hari-hari dia jual kuih d -archive [klik]

  10. Lawak Best Dilihat: 1560 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by MEOR on January 11, 1999 at 01:23:31:


    Lawak Best

      Pada suatu hari Perdana Menteri
    kita bersama-sama Samy Ve -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).