home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. sipekak dan mulut celupar Dilihat: 1235 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by GieQ on December 15, 1998 at 08:36:34:


    sipekak dan mulut celupar

     alkisahnya nak tau tak macamana kisah AI boleh tertuduh oleh salah laku
    -archive [klik]

  2. SELAMAT HARI RAYA AIDILIFITRI ! Dilihat: 1326 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Malaysian student di UK on January 13, 1999 at 05:29:32:


    SELAMAT HARI RAYA AIDILIFITRI !

     
    -archive [klik]

  3. budak cun Dilihat: 1338 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by EZATTY on January 11, 1999 at 02:33:46:


    budak cun

    hmmm... bermula la al-kisah sorang budak . Boleh la di katekan good looking..ceredik la -archive [klik]

  4. tersalah pimpin Dilihat: 5403 Markah: 0 Tarikh:24-09-2004
    citernye camni...satu ari tu aku bawak adik pompuan aku, nurul gi jalan2. kita org gi supermarket. supermarket tu punye le sesak dengan umat manusia maklumlh masa tu hari minggu memang ramai giler ar. -miss_adriana [klik]
  5. gajah tertipu 2!!!!! Dilihat: 1258 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by ikin on April 13, 202001 at 11:51:02:


    gajah tertipu 2!!!!!

    rajer india tu nak gajah tu geleng kepala.semua rakyat dier cuber sorangpun takleh.ingat tak budak yang sepak telur gaj -archive [klik]

  6. Syurga... Dilihat: 1156 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Serindit Desa on May 10, 1998 at 04:21:34:


    Syurga...

     Cerita ni diceritakan oleh seorang teman aku.Satu hari, adik bongsunya tel -archive [klik]

  7. side mirror Dilihat: 1062 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Johan Ariff NorHassan on July 04, 1998 at 14:34:47:


    side mirror

     mengapa bila kita kejar kucing, kucing itu menoleh ke belakang,
    Jawapan=sebab kucing tu tak ada side mirror
    [klik]

  8. DISUATU MALAM YANG GELAP,SUNYI LAGI KELAKAR Dilihat: 1300 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by mak cik gelojoh on December 20, 1998 at 08:31:09:


    DISUATU MALAM YANG GELAP,SUNYI LAGI KELAKAR

     ENTAH TAK TAU APA NAK CAKAP KETAWA -archive [klik]

  9. ee badak..!!! Dilihat: 1205 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by kulop on June 17, 1999 at 05:23:49:


    ee badak..!!!

     Dalam bebanyak badak....Badak apa yg lepak kat port baru
    ......Jawapan...Badak kat -archive [klik]

  10. kisah india yang malang Dilihat: 1376 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by ijan on October 18, 1998 at 13:49:29:


    kisah india yang malang

     Aku nak cerita kat korang semua pasal
    sorang budak india yang malang k -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).