home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. Telur Gajah Dilihat: 1356 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Puakerz on July 16, 1999 at 15:09:10:


    Telur Gajah

    Arakian suatu hari,tersebutlah kisah mengenai Tuan John yang berada di negara Indi -archive [klik]

  2. Lang Lang Kawi Dilihat: 1322 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Pak Ya Cenang on January 14, 1999 at 17:29:23:


    Lang Lang Kawi

      Pada suatu masa ada saekor helang
    menemui sebiji telur ayam tembelan -archive [klik]

  3. dugong yang huduh Dilihat: 1585 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by ima on October 30, 1999 at 12:57:21:


    dugong yang huduh

     ini merupakan cerita benar yang sedih...ada seekor dugong yg perasan diri\nya h -archive [klik]

  4. BADAK!!!!!! Dilihat: 1400 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by putricomot307 on January 31, 202002 at 03:33:02:


    BADAK!!!!!!

     cito nyer...cam gini....aku ni ade 2 beradik jo.....adik aku ni lelaki....d -archive [klik]

  5. Celcom Dilihat: 1440 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by saiNtguy1503 on November 16, 1999 at 21:49:37:


    Celcom

     Celcom

    Ini adalah kisah tentang satu pasangan suami isteri okke -archive [klik]

  6. kena hempap Dilihat: 1402 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by jay on May 18, 1999 at 00:18:45:


    kena hempap

    as'kum dan selamat sejahtera kat sumer..joke yg aku submit ni tak tau la kelakar ker tak. -archive [klik]

  7. tak injak tapi cium Dilihat: 1491 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by READMEKUZA on May 15, 1998 at 00:07:47:


    tak injak tapi cium

     satu hari kamik tunggu bas nak ke pejabat tiba-tiba ada satu makhluk tu nak dud -archive [klik]

  8. pasall TREX jadik babi.. Dilihat: 1560 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by V_D on January 10, 1999 at 02:35:04:


    pasall TREX jadik babi..

     muhahahahahhaahhaha..siot nyer gagakkk.. ok aku nak ko jawab satu teke teki...kalau ko tererrrrwa seluttt..

    bagi -archive [klik]

  9. LAWAK .... DALAM PART II - 4 EMMA Dilihat: 1455 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by PAACIQ on December 12, 1998 at 22:38:40:


    LAWAK .... DALAM PART II - 4 EMMA

    ADA LAGI ONE STORY LAGI REAL....OK..KISAH SAMA JUGA.SATU HARI S -archive [klik]

  10. Perkena Dilihat: 1372 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Man hero on October 11, 1999 at 05:24:25:


    Perkena

    Amir:Aku ade teka teki untuk ko Zali
    Zali: Apa dianya? Bagitau ler.
    Amir: Ade sek -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).