home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. TARZANmandisungai.........ahaks Dilihat: 1659 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by jebonEnsemrakan2 on December 31, 1998 at 01:50:42:


    TARZANmandisungai.........ahaks

     Satu ari kan...kan.kan.......tarzan terasa badan di -archive [klik]

  2. Hantu IRC... Dilihat: 1444 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    Posted by izhan on February 22, 1998 at 08:03:16: Saya ada satu kawan nie.. dia suka main IRC... rumah saya nie biasanya berhantu ...dan sebelum dia taip nickname untuk sambung kepada IRC.. tib -archive [klik]
  3. Alamakikus!..kisah benar. Dilihat: 1442 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    Posted by MotorHonda70 on February 22, 1998 at 23:16:56: Alkisah... pada satu malam..(3.00 pagi),... saya tengah nak tidur.... bunyi tikus(RAT yang sebesar hampir sama dgn kucing) ..bunyi bising -archive [klik]
  4. hantu radio Dilihat: 1471 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by akulaa.. on October 18, 1999 at 03:42:37:


    hantu radio

     pada suatu malam, dalam pukul 1 pagi aku tengah dengar radio, sambil makan kuaci.[klik]

  5. Insaflah wahai saudara2 ku. Dilihat: 1389 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Kopeng on November 01, 1998 at 15:40:57:


    Insaflah wahai saudara2 ku.

     JGN LAH KITA MENCARUT, TAK ELOK.
    -archive [klik]

  6. lagu 18 sx Dilihat: 1648 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by alie corgan on October 14, 1998 at 23:40:17:


    lagu 18 sx

    kawan aku ada nyanyikan satu lagu kat aku..
    lebih kurang macam nilah bunyinye -archive [klik]

  7. SHAH RUKH KHAN FANS !!! Dilihat: 1575 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Mohd Afzan on January 27, 1999 at 02:24:31:


    SHAH RUKH KHAN FANS !!!

    aku ada 4 best friend......
    diorang nie semua minat cerita hindust -archive [klik]

  8. ishhh Ye Ke Bapak? Dilihat: 1548 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by LeQ Lacing on December 30, 1998 at 08:20:42:


    ishhh Ye Ke Bapak?

     SUatu Hari tU...dI KLIA...
    Jamal membawa anaknye ke KLIA untuk melihat Kap -archive [klik]

  9. kucingku sayang... Dilihat: 1625 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by akula... on July 15, 1999 at 08:17:04:


    kucingku sayang...

    as`kum wbt..

    hehehee.. kali ni aku maleh nak citer pasal diri aku.. skang ni -archive [klik]

  10. Aku pun dapat dari orang...!! Dilihat: 1498 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by saper ntah on November 15, 1998 at 01:37:20:


    Aku pun dapat dari orang...!!

    Re: Cerita sedih..isshhhhkkk...

    Aku pund apat dari kawan2 g -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).