home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. ucapan Dilihat: 1438 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by angel_007 on December 12, 1999 at 01:35:01:


    ucapan

    selamat berpuasa dan selamat berbuka puasa kepada kepada semua umat² Islam di -archive [klik]

  2. Kisah Nelayan Kecil 2 (18SX) Dilihat: 1924 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Abang Kencana on June 18, 1998 at 05:26:08:


    Kisah Nelayan Kecil 2 (18SX)

    Adala satu citer. Ada seorang nelayan, setiap hari turun ke lau -archive [klik]

  3. KeNa KeLentonG! Dilihat: 1569 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by KLuanG_MaN on November 29, 1998 at 23:11:05:


    KeNa KeLentonG!

     padan muka kena kelentong...
    -archive [klik]

  4. Slimming Tea Dilihat: 1431 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Jibon on May 10, 1998 at 11:19:06:


    Slimming Tea

    Al-kisah dua sahabat. Yang seorang bernama Pee dan seorang lagi bermana Ley.So, si ley mem -archive [klik]

  5. lawakkuda Dilihat: 1261 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by bule on December 05, 1999 at 06:38:41:


    lawakkuda

      Apakhabar semua, ni 1st time aku submit joke kat sini, hope korang enjoy...
    -archive [klik]

  6. aweq uniten Dilihat: 1541 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by kuba al payed ibn boron on October 08, 1999 at 13:45:54:


    aweq uniten

     hehhee kat sini aku nak cerita pasal aweq kat uniten ni .....kau kor -archive [klik]

  7. Surat membosankan Dilihat: 1273 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Ridzuan@Wan on October 18, 1998 at 07:03:22:


    Surat membosankan

     Sebelum anda membaca surat ini, saya berharap anda memberhentikan
    membaca. Nampaknya anda masih mahu membaca, -archive [klik]

  8. upil dan apple Dilihat: 1291 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by r on June 20, 1998 at 07:51:36:


    upil dan apple

     ada satu hari tu r terdengar rakannya dari indon
    menyebut a word 'upil'
    r : upil tu -archive [klik]

  9. perasaaan Dilihat: 1239 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by epy@wan on December 14, 1999 at 10:30:02:


    perasaaan

    aku nie nak citer skit bole kan nie ha pasal kawan aku tau
    kau org nak tau tak ... b -archive [klik]

  10. Kisah mengarut. Dilihat: 1377 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by sanuri on May 02, 202001 at 22:56:57:


    Kisah mengarut.


    suhu pada pagi itu -8 k.aku terpaksa memakai baju sejuk 8 lapis.rumah aku su -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).