home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. Pertandingan Buah Dada ( 18 SX ) Dilihat: 1931 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by giler on June 24, 1998 at 12:49:45:


    Pertandingan Buah Dada ( 18 SX )

    Di bandaraya Jakarta berlangsunglah pertandingan buah dada yang paling be -archive [klik]

  2. Lawak Best Dilihat: 1273 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by MEOR on January 11, 1999 at 01:23:31:


    Lawak Best

      Pada suatu hari Perdana Menteri
    kita bersama-sama Samy Ve -archive [klik]

  3. Kentut IV - library Dilihat: 1241 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Sempoerna A on May 17, 1999 at 03:26:27:


    Kentut IV - library

    ni pun masa aku kat US......

    dah dekat exam aku memang buat library tu ma -archive [klik]

  4. Love Dress Dilihat: 1342 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by LoLa Watida on October 06, 1999 at 20:02:35:


    Love Dress

    ada sorang nenek tu, gi melawat anak pompuan dia. Anak pompuan dia dah kawin, so dudu -archive [klik]

  5. Insaflah wahai saudara2 ku. Dilihat: 1161 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Kopeng on November 01, 1998 at 15:40:57:


    Insaflah wahai saudara2 ku.

     JGN LAH KITA MENCARUT, TAK ELOK.
    -archive [klik]

  6. jamban siol (2) Dilihat: 1249 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by pentium on July 15, 1999 at 00:21:28:


    jamban siol (2)

    tadikk aku pegi lagikk jamban tadikkk...makkk aiiii...syiling tu tak pegi2 l -archive [klik]

  7. 10 sebab kenapa cuci kereta lebih bagus dari cuci motor... Dilihat: 1424 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Jin Jin AlKajin on January 06, 1999 at 06:22:29:


    10 sebab kenapa cuci kereta lebih bagus dari cuci motor...

    1. Sebab kereta tak pandai nak cuc -archive [klik]

  8. Lawak Dari Orang Asli Dilihat: 1432 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Yok Are on June 25, 1999 at 13:54:04:


    Lawak Dari Orang Asli

     Ada seorang pegawai kerajaan yang baru bertugas di kampung orang asli yang t -archive [klik]

  9. kisah india yang malang Dilihat: 1376 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by ijan on October 18, 1998 at 13:49:29:


    kisah india yang malang

     Aku nak cerita kat korang semua pasal
    sorang budak india yang malang k -archive [klik]

  10. Pantun Dilihat: 1298 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Rem on May 25, 1998 at 22:32:55:


    Pantun

    Kuning-kuning mas 
    Boleh ditengok
    Jangan dok ramas
    -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).