home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. sabasun3 Dilihat: 1372 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by sabasun on November 25, 1999 at 15:17:36:


    sabasun3

     ade lee sorang budak iwan(e-1) namanya. dia ni berjalan nak gi kerja kat sabasun. tengah2 jalan tiba2 tia berhenti mengejut. d -archive [klik]

  2. Khas untukmu : Mie Black Eagle Dilihat: 1650 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Ina Comey on December 28, 1998 at 00:14:52:


    Khas untukmu : Mie Black Eagle

    Kalau tak tahu pergi balik sekolah
    dah..............


    -archive [klik]

  3. CIMB akaun business Dilihat: 1191 Markah: 0 Tarikh:10-09-2009
    ini adalah kisah benar.. dan kelakar campur nak marah... aku ada satu masalah ..untuk mengenal pasti transaksi pada sekian hari bulan dari siapa.. lantas aku pun call CIMB Bank help desk di 1 300 8 -anonymous [klik]
  4. miasat Dilihat: 1380 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by ijal on December 02, 1999 at 05:18:54:


    miasat

     Kisah seorang pelayar negara.
    Tan sri dato' ijal,belayar mengelilingi dun -archive [klik]

  5. eksiden yg tak disengajakan Dilihat: 1191 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by minahgabra on May 04, 1999 at 04:03:28:


    eksiden yg tak disengajakan

     minggu lepas aku & member aku nak pii kotaraya.then we all naik[klik]

  6. eksperimen Dilihat: 1380 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by wan@epy on July 26, 1999 at 14:47:54:


    eksperimen

    Seorang profeser sedang membuat kajian tentang hormon
    dan menilai kajian tentang bulu !!! -archive [klik]

  7. telipun Dilihat: 1870 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by haji lubok on June 22, 1998 at 01:23:50:


    telipun

     aku tak tau sebab ape aku lemah sangat bila cakap talipon....aku rase orang yang cipta -archive [klik]

  8. Kenapa Kancil Tak leh jln atas highway ? Dilihat: 1381 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by ReadmeKuzi on May 06, 1998 at 06:04:06:


    Kenapa Kancil Tak leh jln atas highway ?

    Sebab nanti dia berak tengah jalan ....


    -archive [klik]

  9. kucingku sayang... Dilihat: 1529 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by akula... on July 15, 1999 at 08:17:04:


    kucingku sayang...

    as`kum wbt..

    hehehee.. kali ni aku maleh nak citer pasal diri aku.. skang ni -archive [klik]

  10. kenapa saya jadi menteri ? Dilihat: 1601 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Megat Junid on January 25, 1999 at 19:37:19:


    kenapa saya jadi menteri ?

    1.Menggomol tubuh gebu artis
    2.Mengaut kekayaan negara untuk s -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).