home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. Cerita Budak Botak 2 Dilihat: 1667 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Mat bunga on May 20, 1998 at 10:54:32:


    Cerita Budak Botak 2

    Ini ada sangkut paut pasal orang mengandung jugalah. Ibu dia mengandung kemb -archive [klik]

  2. KEGANASAN ANAK-ANAK Dilihat: 1423 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by ReadmeKuzi on May 06, 1998 at 05:56:53:


    KEGANASAN ANAK-ANAK

    Ada seorang Ibu yg mempunyai dua orang anak kembar. Seorang Hasan dan
    seor -archive [klik]

  3. AzAnin oh azanin Dilihat: 1240 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by kemarakey on October 08, 1999 at 13:55:26:


    AzAnin oh azanin

     ni budak uniten dia ni baik dan aku suka kawan ngan dia lagi satu dia -archive [klik]

  4. Kat mana telurnye........... Dilihat: 1322 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Skyjuice on December 03, 1998 at 05:47:34:


    Kat mana telurnye...........

    Sudin:Hari tu aku pergi rumah nenek belah mak bapak angkat aku.Fasal kucing angkat belah datuk saudara kak -archive [klik]

  5. mercun punya citer.... Dilihat: 1277 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by yani on January 01, 202002 at 10:05:15:


    mercun punya citer....

     Aku pasti bila korang semua baca citer aku ni, korang sure teringat peng -archive [klik]

  6. seluar dalam Dilihat: 1498 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by rex on May 18, 1998 at 21:42:45:


    seluar dalam

    cerita benar ni berlaku pada member aku.ada sekali aku pergi rumah dia. tak berniat nak bermala -archive [klik]

  7. clan rally Dilihat: 1177 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by dion on April 23, 1999 at 11:52:17:


    clan rally

     How do u get a nigger out of a tree at a clan rally??
    Easy you just cut the rope
    -archive [klik]

  8. Kisah org kurang celik computer Dilihat: 1198 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by tamigan on September 03, 1999 at 11:14:54:


    Kisah org kurang celik computer

    Ini pasal my friend, dia adalah dari kalangan org designer bia -archive [klik]

  9. Hari-2-Mau Dilihat: 1265 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by TokMiang on September 29, 1999 at 22:17:48:


    Hari-2-Mau

    Sepasang suami & isteri bernama minah datang ke pejabat khadi kerana masalah rumah ta -archive [klik]

  10. Burung Dilihat: 1151 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Benggali Singh on December 15, 1998 at 23:24:38:


    Burung


    Ada tak anda dengar berita baru-baru ni yang kata krew-krew national -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).