home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. kawanku... Dilihat: 1633 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by sepiring on May 08, 1998 at 02:50:35:


    kawanku...

    emm...aku seronok jugak baca jokes
    korang nih..hehe
    so aku pun nak lah join sekal -archive [klik]

  2. pembukaan cerita aku dan ahahaha(versi baru) Dilihat: 2154 Markah: 0.07 Tarikh:20-09-2005
    by evil667 on December 20, 1999 at 23:33:38:


    pembukaan cerita aku dan ahahaha(versi baru)

      sinopsis cerita: cerita ini adalah cerita yang -archive [klik]

  3. Lawak Jakarta Dilihat: 1677 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Muhammad MUallif on June 30, 1998 at 09:03:45:


    Lawak Jakarta

    Pada suatu hari, ada seorang pemuda yang
    tinggal dengan isterinya. -archive [klik]

  4. Takde Motor Dilihat: 1626 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by SeTaN^DeG|L on December 15, 1999 at 17:59:46:


    Takde Motor

    Dulu aku ada motor....tapi sekarang aku dah takde motor.....pelik jugak sebab -archive [klik]

  5. baju dalam Dilihat: 1997 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Salman on May 15, 1998 at 00:44:13:


    baju dalam

     Ada sepasang suami isteri yang baru kahwin, mereka nih romantik gilerrrrr. Si suami memang -archive [klik]

  6. awang bodoh Dilihat: 1624 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by alynnz on May 15, 1998 at 03:58:39:


    awang bodoh

    pada zaman dahulu, di suatu kampung tinggal sepasang suami isteri dan anak lelaki mereka - A -archive [klik]

  7. eksperimen Dilihat: 1455 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by wan@epy on July 26, 1999 at 14:47:54:


    eksperimen

    Seorang profeser sedang membuat kajian tentang hormon
    dan menilai kajian tentang bulu !!! -archive [klik]

  8. Sayang Kereta Dilihat: 1435 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Aji Kotekawa on November 22, 1999 at 07:02:06:


    Sayang Kereta

     Aku jadi hairanlah, kenaper lelaki yang dah berkahwin di Mesia ni, amat saya -archive [klik]

  9. CIMB akaun business Dilihat: 1274 Markah: 0 Tarikh:10-09-2009
    ini adalah kisah benar.. dan kelakar campur nak marah... aku ada satu masalah ..untuk mengenal pasti transaksi pada sekian hari bulan dari siapa.. lantas aku pun call CIMB Bank help desk di 1 300 8 -anonymous [klik]
  10. ee badak..!!! Dilihat: 1686 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by kulop on June 17, 1999 at 05:23:49:


    ee badak..!!!

     Dalam bebanyak badak....Badak apa yg lepak kat port baru
    ......Jawapan...Badak kat -archive [klik]

Less/Undur2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).