home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. antara malaysia dan indonesia!~ Dilihat: 1448 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by shazmie on November 07, 202001 at 04:08:02:


    antara malaysia dan indonesia!~

    cerita nie aku dapat dari pensyarah aku ..masa tu dia tengah men -archive [klik]

  2. Terketuk pintu Dilihat: 1336 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Ziza on April 25, 202001 at 11:15:43:


    Terketuk pintu

     Cita ni berlaku masa aku kat opis. Bagi aku kelakar le, bukan apa...termalu sendiri -archive [klik]

  3. hantu raya Dilihat: 1482 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by sangrey on May 13, 1998 at 00:18:25:


    hantu raya

     suatu hari sebelum... shooting iklan colgate
    seorang saintis.. sedang menguji keberk -archive [klik]

  4. dugong yang huduh Dilihat: 1543 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by ima on October 30, 1999 at 12:57:21:


    dugong yang huduh

     ini merupakan cerita benar yang sedih...ada seekor dugong yg perasan diri\nya h -archive [klik]

  5. tayar botak Dilihat: 1225 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by dee on November 11, 1999 at 07:59:03:


    tayar botak

     Teka-teki,

    Mengapa tayar belakang kereta botak cepat botak dari tayar depan ?

    [klik]

  6. an evening in paris Dilihat: 1252 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by NdErK on December 15, 1998 at 23:24:44:


    an evening in paris

     Nak di jadikan cerita pada satu petang tu, aku dengan member aku si Oderk perg -archive [klik]

  7. Resident Evil 2 Dilihat: 1340 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Jill on November 04, 1998 at 01:24:28:


    Resident Evil 2

     Aku terdengar sesuatu tengok tengok
    ada kereta.Aku cuba menahan tapi i -archive [klik]

  8. ada sebuah cerita....4 Dilihat: 1399 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by arialis on November 19, 1999 at 06:31:27:


    ada sebuah cerita....4

    cerita ni berlaku di sebuah kampung di satu ceruk muka bumi malaysia ini -archive [klik]

  9. lawakkuda Dilihat: 1261 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by bule on December 05, 1999 at 06:38:41:


    lawakkuda

      Apakhabar semua, ni 1st time aku submit joke kat sini, hope korang enjoy...
    -archive [klik]

  10. al-kisah di masjid negeri shah alam Dilihat: 1679 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by zamil on January 08, 1999 at 10:35:43:


    al-kisah di masjid negeri shah alam

     kisah ni terjadi di shah alam.ader la mamat sekor ni,dia nak ambil air sembahyang .so,dia pun gi la ka -archive [klik]

Less/Undur2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).