home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. AzAnin oh azanin Dilihat: 1385 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by kemarakey on October 08, 1999 at 13:55:26:


    AzAnin oh azanin

     ni budak uniten dia ni baik dan aku suka kawan ngan dia lagi satu dia -archive [klik]

  2. kawanku... Dilihat: 1551 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by sepiring on May 08, 1998 at 02:50:35:


    kawanku...

    emm...aku seronok jugak baca jokes
    korang nih..hehe
    so aku pun nak lah join sekal -archive [klik]

  3. Bapak Jepong Dilihat: 1386 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Sokong Jin All Kill Jin on January 06, 1999 at 07:30:14:


    Bapak Jepong

     Apa dah jadi dengan Maha Hadir DiXXXX
    sesungguhnya anak sendiri pa -archive [klik]

  4. perasaaan Dilihat: 1301 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by epy@wan on December 14, 1999 at 10:30:02:


    perasaaan

    aku nie nak citer skit bole kan nie ha pasal kawan aku tau
    kau org nak tau tak ... b -archive [klik]

  5. Kenapa Kancil Tak leh jln atas highway ? Dilihat: 1381 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by ReadmeKuzi on May 06, 1998 at 06:04:06:


    Kenapa Kancil Tak leh jln atas highway ?

    Sebab nanti dia berak tengah jalan ....


    -archive [klik]

  6. Salam Aidil Fitri Dilihat: 1366 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Aji Kotekawa on December 16, 1999 at 08:51:14:


    Salam Aidil Fitri

     Untuk Warga Anjung Jokes, Best Wishes And Sincere Greetings In This Ha -archive [klik]

  7. Love Dress Dilihat: 1492 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by LoLa Watida on October 06, 1999 at 20:02:35:


    Love Dress

    ada sorang nenek tu, gi melawat anak pompuan dia. Anak pompuan dia dah kawin, so dudu -archive [klik]

  8. Hari-2-Mau Dilihat: 1412 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by TokMiang on September 29, 1999 at 22:17:48:


    Hari-2-Mau

    Sepasang suami & isteri bernama minah datang ke pejabat khadi kerana masalah rumah ta -archive [klik]

  9. kambing... Dilihat: 1365 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by serumpun on May 14, 1998 at 01:55:43:


    kambing...

    emm...semalam aku makan kambing banyak sangat kot...
    dah hari nih aku panas badan... -archive [klik]

  10. Kisah Lucu Internet 1 Dilihat: 1733 Markah: 0 Tarikh:24-03-2008
    Pada suatu hari, org singapura tidak boleh memasuki internet... "Boleh saya tahu nama encik" - Operator 1 "Aku tak boleh masuk ke internet"- Pelanggan 1 "Ya saya faham, apa user id encik"- Oper -tok [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).