home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. ada sebuah cerita... Dilihat: 1383 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by arialis on November 12, 1999 at 13:31:12:


    ada sebuah cerita...

    ceritanya begini...

    seekor burung sedang terbang di langit, menuju kemba -archive [klik]

  2. SAVING PRIVATE MAMAT Dilihat: 1333 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by reformis85 on December 05, 1999 at 21:18:34:


    SAVING PRIVATE MAMAT

    Aku ni nak bercerita tentang kawan aku yang menyertai pasukan batalion askar zulu yang ditugaskan mencari seek -archive [klik]

  3. joke budak hizbi Dilihat: 1360 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by aisyah on May 21, 1998 at 02:47:04:


    joke budak hizbi

     Kisah mamak dan cik lim pergi indonesia jumpa suharto. sampai kat sana mereka pun -archive [klik]

  4. ucapan Dilihat: 1506 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by angel_007 on December 12, 1999 at 01:35:01:


    ucapan

    selamat berpuasa dan selamat berbuka puasa kepada kepada semua umatē Islam di -archive [klik]

  5. sabasun1 Dilihat: 1500 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by sabasun on November 25, 1999 at 14:29:07:


    sabasun1

     Ada 3 orang sahabat. yang satu buta, yang dua pekak dan yang tiganya bisu. satu hari si pekak curi duit si buta. si bisu nampa -archive [klik]

  6. kisah biasa Dilihat: 1364 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by sanuri on May 01, 202001 at 05:49:06:


    kisah biasa

     Pada suatu hari yang biasa,di satu kampung yang biasa,
    tinggallah seorang yang b -archive [klik]

  7. Burung Dilihat: 1302 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Benggali Singh on December 15, 1998 at 23:24:38:


    Burung


    Ada tak anda dengar berita baru-baru ni yang kata krew-krew national -archive [klik]

  8. telipun Dilihat: 1870 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by haji lubok on June 22, 1998 at 01:23:50:


    telipun

     aku tak tau sebab ape aku lemah sangat bila cakap talipon....aku rase orang yang cipta -archive [klik]

  9. kucing beku Dilihat: 1497 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by adibah on April 09, 202001 at 13:46:54:


    kucing beku

    satu hari ketika sarah sedang membuat kerja skolahnye........
    kedengaran bun -archive [klik]

  10. Helmet Punya cerita Dilihat: 1607 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by zaiha on January 20, 202002 at 07:00:59:


    Helmet Punya cerita

     suatu hari aku agak lewat ketempat kerja jadi aku terpaksa ambil motorsik -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).