home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. raya punya cerita....................... Dilihat: 1539 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by suhana on January 14, 1999 at 02:25:09:


    raya punya cerita.......................

     ada lah pagi raya tu abang aku dengan bangganya dan ga -archive [klik]

  2. Masuk Suku Dilihat: 1495 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by saiNtguy1503 on November 19, 1999 at 01:49:31:


    Masuk Suku

     
    Ehem...Kali ni aku nak cerita pasal adat orang dinegeri sembilan.. -archive [klik]

  3. kelakar yang dahsyat Dilihat: 1550 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by malu on November 25, 1998 at 03:23:25:


    kelakar yang dahsyat

     allo kengkawan, ini ruangan buat kelakar lah atau dalam bahasa inggerisnya -archive [klik]

  4. Kerana Jelly Dilihat: 1321 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Anum on May 11, 1999 at 03:12:35:


    Kerana Jelly

     Cerita ini berlaku kat rumah aku.
    Masa tu hari Ahad,aku tengah duduk tengok tv -archive [klik]

  5. seramnyeeeeeeeee Dilihat: 1334 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by apis on December 14, 1998 at 16:40:26:


    seramnyeeeeeeeee

    Ada seorang budak.Dia ade seorang kawan.nama kawan dia Ali.Satuu hari dia main bo -archive [klik]

  6. cerita paling seram abad ini Dilihat: 1862 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by bret on December 07, 1998 at 10:00:07:


    cerita paling seram abad ini

    ni aku nak menceriterkan ceriter paling seram abad ini.begini mulanye -archive [klik]

  7. pontianak yang jinak Dilihat: 1626 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by ima on October 30, 1999 at 13:11:04:


    pontianak yang jinak

     Assalammualaikum semua...nak dengar cerita tak? aku ada satu cerita best la -archive [klik]

  8. mercun punya citer.... Dilihat: 1451 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by yani on January 01, 202002 at 10:05:15:


    mercun punya citer....

     Aku pasti bila korang semua baca citer aku ni, korang sure teringat peng -archive [klik]

  9. Lari DenganJanji Dilihat: 1297 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Aji Kotekawa on December 02, 1999 at 16:47:51:


    Lari DenganJanji

     Sebelum pilihanraya bukan main cakap, Kalau calon aku tak menang aku akan -archive [klik]

  10. Perkena Dilihat: 1372 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Man hero on October 11, 1999 at 05:24:25:


    Perkena

    Amir:Aku ade teka teki untuk ko Zali
    Zali: Apa dianya? Bagitau ler.
    Amir: Ade sek -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).