home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. Aku dan ahahahahah FILE:1 Dilihat: 1979 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by evil667 on December 22, 1999 at 20:07:53:


    Aku dan ahahahahah FILE:1

     AMARAN KERAS:ANDA DILARANG SAMA SEKALI MEMBACA CERITA INI BERSAMA A -archive [klik]

  2. puasa Dilihat: 1341 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by zannna on January 03, 1999 at 00:35:37:


    puasa

    allo kawan ada orang tak posa tu...
    tak malu
     
    -archive [klik]

  3. ada sebuah cerita....4 Dilihat: 1399 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by arialis on November 19, 1999 at 06:31:27:


    ada sebuah cerita....4

    cerita ni berlaku di sebuah kampung di satu ceruk muka bumi malaysia ini -archive [klik]

  4. an evening in paris Dilihat: 1252 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by NdErK on December 15, 1998 at 23:24:44:


    an evening in paris

     Nak di jadikan cerita pada satu petang tu, aku dengan member aku si Oderk perg -archive [klik]

  5. SAVING PRIVATE MAMAT Dilihat: 1257 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by reformis85 on December 05, 1999 at 21:18:34:


    SAVING PRIVATE MAMAT

    Aku ni nak bercerita tentang kawan aku yang menyertai pasukan batalion askar zulu yang ditugaskan mencari seek -archive [klik]

  6. gajah tertipuuuu!!!!! Dilihat: 1286 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by ikin on April 13, 202001 at 11:52:56:


    gajah tertipuuuu!!!!!

     nak di pendekkan ceita laa,ader la sorang raja india tu.dia nak sekor gajah tu melutut kat dier.pertandingan nie terb -archive [klik]

  7. Rabun IT Dilihat: 1291 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by bedal bedil bedul on September 12, 1999 at 23:43:02:


    Rabun IT

    Satu minggu dah aku duduk kat umah pasai sakit leher. Malu lak kalo kengkawa -archive [klik]

  8. Hee huuu haaaaa(Ketawa) Dilihat: 1320 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Apis on December 14, 1998 at 16:51:34:


    Hee huuu haaaaa(Ketawa)

     pade 1 hari ali pegi jalan-jalan.Tiba-tiba di nampak ade sekotak emas dan -archive [klik]

  9. dugong yang huduh Dilihat: 1543 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by ima on October 30, 1999 at 12:57:21:


    dugong yang huduh

     ini merupakan cerita benar yang sedih...ada seekor dugong yg perasan diri\nya h -archive [klik]

  10. Cina Buru Dilihat: 1408 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Jawa Johor on December 14, 1998 at 14:10:07:


    Cina Buru

      Ade sorang cina kerja buru
    babi. Satu hari dia pun buru
    babi kat kebun deng -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).