home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. Kisah Tangki Minyak Dilihat: 1484 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by JoooLieza on September 11, 1999 at 16:52:40:


    Kisah Tangki Minyak

    Cerita dia macam ni...Motor aku ni, selalu ada masalah dengan tangki min -archive [klik]

  2. 18SX Dilihat: 1733 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Papazari on December 29, 1998 at 02:46:11:


    18SX

     Kenapa orang lelaki sekarang tak nak kawin dengan perempuan Negeri Sembilan???? J -archive [klik]

  3. Kisah Suami Menggauli Isteri... Dilihat: 2464 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by BBA KUANTAN on May 14, 1998 at 12:07:40:


    Kisah Suami Menggauli Isteri...

     Tahun 1- 3 : Si suami akan memujuk isteri dengan kata ray -archive [klik]

  4. MALU BESAR Dilihat: 1532 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Tongkat Ali on December 19, 1998 at 19:43:14:


    MALU BESAR

    Pada zaman dahulu ade lima orang sahabat yang
     mengembara kerana mahu menun -archive [klik]

  5. Hantu IRC... Dilihat: 1379 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    Posted by izhan on February 22, 1998 at 08:03:16: Saya ada satu kawan nie.. dia suka main IRC... rumah saya nie biasanya berhantu ...dan sebelum dia taip nickname untuk sambung kepada IRC.. tib -archive [klik]
  6. Aku masa kecik Dilihat: 1426 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Payat on November 14, 1998 at 11:09:48:


    Aku masa kecik

     
    -archive [klik]

  7. Siapa Berani!!! Dilihat: 1434 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by An2king on January 29, 1999 at 21:57:31:


    Siapa Berani!!!

     Ada tiga platoon askar..askar usa..russia dan malaysia
    maka jeneral2 tiga platoo -archive [klik]

  8. ADA TANG GA.....24SX Dilihat: 1625 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by amy on November 10, 1998 at 12:08:48:


    ADA TANG GA.....24SX

    Satu hari ada aso tua lagi buta datang
    kebalai polis buat report, sebab dia ke -archive [klik]

  9. Lawaknya...... Dilihat: 1433 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Jibam on December 09, 1998 at 00:32:09:


    Lawaknya......

    Jangan marah beb gua nak test je ni...
    -archive [klik]

  10. padan muka Dilihat: 1433 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by langet on November 27, 1998 at 20:33:02:


    padan muka

     ini pengalaman sepupu saya, taklah lucu tapi padan dengan muka dia...he..he.. sorry. -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).