home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. LEMBAGA Dilihat: 1522 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by ku6ku6 on February 06, 1999 at 10:43:55:


    LEMBAGA

     Malam tadi aku kepantai memancing bersama teman saya
    memancing adalah hobi kami.Malam -archive [klik]

  2. kena tipu Dilihat: 1424 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by epy@wan on June 14, 1999 at 13:54:31:


    kena tipu

    (pengalaman sebenar)
    Pada satu hari saya keluar pergi kekedai
    bersama ijat (bukan -archive [klik]

  3. enak (18sx) Dilihat: 1818 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Ashah Malikul on July 01, 1998 at 23:12:57:


    enak (18sx)

    Ader satu kisah dulu kala, tak lah lama sangat lebih kurang 10 tahun dulu. Cam -archive [klik]

  4. ada sebuah cerita... Dilihat: 1500 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by arialis on November 12, 1999 at 13:31:12:


    ada sebuah cerita...

    ceritanya begini...

    seekor burung sedang terbang di langit, menuju kemba -archive [klik]

  5. SUNYI Dilihat: 1501 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by mizy on October 27, 1998 at 07:02:00:


    SUNYI

     Assalamualaikum....Vanakum...Sawadikum....Hello
    Sebenarnya chek ni...boring sebab tak ada mak we..
    Tak tahu lah dimana silapny -archive [klik]

  6. kucingku sayang... Dilihat: 1641 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by akula... on July 15, 1999 at 08:17:04:


    kucingku sayang...

    as`kum wbt..

    hehehee.. kali ni aku maleh nak citer pasal diri aku.. skang ni -archive [klik]

  7. Surat membosankan Dilihat: 1437 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Ridzuan@Wan on October 18, 1998 at 07:03:22:


    Surat membosankan

     Sebelum anda membaca surat ini, saya berharap anda memberhentikan
    membaca. Nampaknya anda masih mahu membaca, -archive [klik]

  8. jangan buka Dilihat: 1511 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by shamtTajul on January 24, 1999 at 07:39:05:


    jangan buka

     alaaaaaaaaaaaaahai....!!!!!!
    kesian egh pakcik kat ko oghang...
    pakcik -archive [klik]

  9. siapa kentut Dilihat: 1653 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by abhal on May 09, 1998 at 08:08:22:


    siapa kentut

     so one day,si ali pemandu teksi membawa 4 orang pondan yang sangat menawan,sedang ali memandu teksi,maka meletuplah satu bom yang -archive [klik]

  10. Aku pun dapat dari orang...!! Dilihat: 1511 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by saper ntah on November 15, 1998 at 01:37:20:


    Aku pun dapat dari orang...!!

    Re: Cerita sedih..isshhhhkkk...

    Aku pund apat dari kawan2 g -archive [klik]

Less/Undur4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).