home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. NASIB SI KURA2 Dilihat: 1256 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by kid on May 06, 1998 at 21:11:40:


    NASIB SI KURA2

    AL KISAH DI KEDAH TINGGAL 2 EKOR KURA2 SUAMIISTERI,SI PUTIH(ISTERI)&COKLAT(SUAMI). SATU HARI CO -archive [klik]

  2. kena hempap Dilihat: 1280 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by jay on May 18, 1999 at 00:18:45:


    kena hempap

    as'kum dan selamat sejahtera kat sumer..joke yg aku submit ni tak tau la kelakar ker tak. -archive [klik]

  3. Haruan Tasik Dilihat: 1338 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Aji Kotekawa on November 12, 1999 at 10:55:21:


    Haruan Tasik

     Masalah ni dah lama kat office aku. Masalahnyer toilet tak ber'flush'. Maka t -archive [klik]

  4. enak (18sx) Dilihat: 1547 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Ashah Malikul on July 01, 1998 at 23:12:57:


    enak (18sx)

    Ader satu kisah dulu kala, tak lah lama sangat lebih kurang 10 tahun dulu. Cam -archive [klik]

  5. siapa kentut Dilihat: 1365 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by abhal on May 09, 1998 at 08:08:22:


    siapa kentut

     so one day,si ali pemandu teksi membawa 4 orang pondan yang sangat menawan,sedang ali memandu teksi,maka meletuplah satu bom yang -archive [klik]

  6. Kisah arip Dilihat: 1797 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by sanuri on May 02, 202001 at 22:57:08:


    Kisah arip



    cerita ini mengandungi unsur unsur ganas yang tidak dapat
    diterima oel -archive [klik]

  7. Kisah Lucu Internet 1 Dilihat: 1464 Markah: 0 Tarikh:24-03-2008
    Pada suatu hari, org singapura tidak boleh memasuki internet... "Boleh saya tahu nama encik" - Operator 1 "Aku tak boleh masuk ke internet"- Pelanggan 1 "Ya saya faham, apa user id encik"- Oper -tok [klik]
  8. Duit Gaji Dilihat: 1163 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by siti on June 16, 1998 at 07:41:34:


    Duit Gaji

    Nie nak cerita pasal duit gaji...komponi yang dh nak bankerap...
    ok.
    kisahnya macam ni -archive [klik]

  9. Bertengkar Dilihat: 1261 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Aji Kotekawa on November 14, 1999 at 09:39:17:


    Bertengkar

     Sekarang ni heboh pasal terdapat suami-suami yang tergamak menikam isteri sendi -archive [klik]

  10. kisah seram di bukit putus Dilihat: 2200 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by lippy the lion on July 06, 1998 at 03:37:17:


    kisah seram di bukit putus

    Al kisah tersebut, kawan kita punya kawan yang empunya sebuah motor k -archive [klik]

Less/Undur4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).