home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. U.K Dilihat: 1445 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by gurl on May 31, 1999 at 04:19:40:


    U.K

     Kisahnye Begini.....
    Ada seorang anak yang telah berjaya dalam peperiksaan, telah meminta ibunya supaya menghadiahkannye kerana telah be -archive [klik]

  2. Terketuk pintu Dilihat: 1487 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Ziza on April 25, 202001 at 11:15:43:


    Terketuk pintu

     Cita ni berlaku masa aku kat opis. Bagi aku kelakar le, bukan apa...termalu sendiri -archive [klik]

  3. BAHASA HINDUSTAN Dilihat: 1733 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by afzan06 on January 29, 1999 at 23:11:17:


    BAHASA HINDUSTAN

     assalamualaikum..
    aku harap kau org jgnlah cerita bab politik kat ruangan n -archive [klik]

  4. mangkuk! Dilihat: 1477 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by momok6 on May 20, 1998 at 08:38:03:


    mangkuk!

     DALAM BANYAK-BANYAK MANGKUK
    MANGKUK APA YANG TAK BOLEH GUNA BUAT MAKAN?


    MANGKUK T -archive [klik]

  5. ucapan Dilihat: 1601 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by angel_007 on December 12, 1999 at 01:35:01:


    ucapan

    selamat berpuasa dan selamat berbuka puasa kepada kepada semua umatē Islam di -archive [klik]

  6. Tok Pek Kong Vs Dewa Muniandy Dilihat: 1940 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Bokke on September 10, 19100 at 06:12:05:


    Tok Pek Kong Vs Dewa Muniandy

     Apa pasai tok kong cina mata sepek dan
    dewa hindu mata terbelia -archive [klik]

  7. Baca jgn tak baca... Dilihat: 1767 Markah: 0 Tarikh:04-01-2006
    Pada suatu hari ahmad dan rakan karibnya, hassan, pergi mancing kat sungai. Dalam bosan2 menunggu ikan, ahmad berkata, ahmad: aku ada satu cerita. hassan: cerita ape? ahmad: nanti kala -bloss [klik]
  8. sabasun 5 Dilihat: 1604 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by sabasun on November 27, 1999 at 09:10:32:


    sabasun 5

     ade 3 orang sahabat masuk hutan kat amazon, terengganu. abih tu kena la tangkap dengan orang batak kata dalam hutan tu. ketua -archive [klik]

  9. dugong yang huduh Dilihat: 1713 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by ima on October 30, 1999 at 12:57:21:


    dugong yang huduh

     ini merupakan cerita benar yang sedih...ada seekor dugong yg perasan diri\nya h -archive [klik]

  10. Kentut IV - library Dilihat: 1490 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Sempoerna A on May 17, 1999 at 03:26:27:


    Kentut IV - library

    ni pun masa aku kat US......

    dah dekat exam aku memang buat library tu ma -archive [klik]

Less/Undur11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).