home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. Burung terbang Dilihat: 1714 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by abgsu on November 21, 1999 at 08:45:22:


    Burung terbang

    Kisah ni betul2 berlaku masa aku tingkatan 3 ..Ade le mamat kawan aku ni duk sebelah -archive [klik]

  2. KEGANASAN ANAK-ANAK Dilihat: 1662 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by ReadmeKuzi on May 06, 1998 at 05:56:53:


    KEGANASAN ANAK-ANAK

    Ada seorang Ibu yg mempunyai dua orang anak kembar. Seorang Hasan dan
    seor -archive [klik]

  3. SALAH UBAT Dilihat: 1474 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by BABY on May 19, 1999 at 08:34:29:


    SALAH UBAT

     Satu malam sepasang suami isteri sebab terlalu ghairah & tak sabar kerana nak projek dlm k -archive [klik]

  4. ERGGG! Dilihat: 1845 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Aji Kotekawa on October 28, 1999 at 07:57:40:


    ERGGG!

     Aku teringat kisah satu ketiker dulu, aku dan rakan-rakan tengah makan malam di sebu -archive [klik]

  5. sopoman Dilihat: 1441 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by lippy the lion on July 14, 1998 at 01:07:10:


    sopoman

     Terdengar daku perbualan dua orang anak buah ku di suatu hari...

    A: Kau tahu tak, ken -archive [klik]

  6. 10 sebab kenapa cuci kereta lebih bagus dari cuci motor... Dilihat: 1628 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Jin Jin AlKajin on January 06, 1999 at 06:22:29:


    10 sebab kenapa cuci kereta lebih bagus dari cuci motor...

    1. Sebab kereta tak pandai nak cuc -archive [klik]

  7. Kepala tersangkut Dilihat: 1668 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Ziza on April 29, 202001 at 18:31:16:


    Kepala tersangkut

     Dulu sebelum aku beli kereta, aku
    selalu naik bas berulang alik ke
    tempat k -archive [klik]

  8. kena hempap Dilihat: 1460 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by jay on May 18, 1999 at 00:18:45:


    kena hempap

    as'kum dan selamat sejahtera kat sumer..joke yg aku submit ni tak tau la kelakar ker tak. -archive [klik]

  9. Re: hantu radio Dilihat: 1409 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by LoLa Watida on October 19, 1999 at 04:23:50:


    Re: hantu radio

    aku nak tanya sket kat akulaa tu...betul ker ader lagu-lagu seram? gerun gak aku -archive [klik]

  10. tulis dengan tangan Dilihat: 1513 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by salleh makmur on December 19, 1998 at 00:56:19:


    tulis dengan tangan

    seloka suami isteri
    kisahnya ginei.....si suami ni baru pulang dar -archive [klik]

Less/Undur5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).