home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. Kisah Nelayan Kecil 2 (18SX) Dilihat: 2248 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Abang Kencana on June 18, 1998 at 05:26:08:


    Kisah Nelayan Kecil 2 (18SX)

    Adala satu citer. Ada seorang nelayan, setiap hari turun ke lau -archive [klik]

  2. POLO.... Dilihat: 1405 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by orang baru on January 08, 1999 at 08:40:56:


    POLO....

     Kitorang nie adalah manusia baru hantar jokes kat sini, so kalau tak best tu harap maa -archive [klik]

  3. tertinggal seluar dalam Dilihat: 1861 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by siti nuraini on May 15, 202001 at 17:19:46:


    tertinggal seluar dalam

     ceritanya begini.pada sutu hari,Mat dan keluarganya pergi berkelah dit -archive [klik]

  4. SESAJE KACAU MR.BEAN Dilihat: 1497 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by SECRET ADMIRED on May 18, 1998 at 00:44:05:


    SESAJE KACAU MR.BEAN

     Sesaje kacau Mr. Bean. Jangan Marah.....Mr. Bean tak boleh marah, nanti pe -archive [klik]

  5. mercun punya citer.... Dilihat: 1599 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by yani on January 01, 202002 at 10:05:15:


    mercun punya citer....

     Aku pasti bila korang semua baca citer aku ni, korang sure teringat peng -archive [klik]

  6. Buah Kekabu Kering Dilihat: 1511 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Aji Kotekawa on November 25, 1999 at 17:30:37:


    Buah Kekabu Kering

    Semalam aku pandu kereter masuk kampung, pasal ader kerjer kat luar. Aku -archive [klik]

  7. Mengurat Dilihat: 1716 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by aji kotekawa on December 19, 1999 at 08:11:55:


    Mengurat

     Biler ceriter pasal buah melaker, maker aku teringatlah kisah yang betul-betul be -archive [klik]

  8. FFeeeeWWiiTTTttttt punya pasal??? Dilihat: 1457 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by anna on December 04, 1998 at 11:51:45:


    FFeeeeWWiiTTTttttt punya pasal???

     aku nak cita kat u all semua nihh....
    i bawa adik i yang -archive [klik]

  9. Selamat Hari Raya Buat Politikus Bodoh Dalam AC Dilihat: 1521 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Beluru on January 14, 1999 at 10:31:29:


    Selamat Hari Raya Buat Politikus Bodoh Dalam AC

     Aku ucapkan Selamat hari raya buat kamu semua yan -archive [klik]

  10. Beruk tua Dilihat: 1665 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by land allegator on November 30, 1999 at 05:09:50:


    Beruk tua

     Ada seorang omputih (aku la) nak balik ke England, aku pun naik satu tek -archive [klik]

Less/Undur8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).