home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. pontianak yang jinak Dilihat: 1652 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by ima on October 30, 1999 at 13:11:04:


    pontianak yang jinak

     Assalammualaikum semua...nak dengar cerita tak? aku ada satu cerita best la -archive [klik]

  2. "SAPA TEROR MASUKLAH" Dilihat: 1198 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by MAWAR on December 13, 1998 at 23:34:28:


    "SAPA TEROR MASUKLAH"

     banyak2 kotak empat segi, empat segi apa tak boleh gerakkan?
    [klik]

  3. Perut Buncit Dilihat: 1574 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by NiNa on June 17, 1998 at 02:53:08:


    Perut Buncit

    Ada ler satu citer ni...tentang perangai atau tabiat anak-anak.
    Citernya gini.....a -archive [klik]

  4. puasa Dilihat: 1419 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by zannna on January 03, 1999 at 00:35:37:


    puasa

    allo kawan ada orang tak posa tu...
    tak malu
     
    -archive [klik]

  5. PENUNGGU MALAM Dilihat: 1389 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by ReadmeKuzi on May 06, 1998 at 06:25:22:


    PENUNGGU MALAM

    Setahun yg lalu di satu malam yg sunyi sedang angin twister bertiup-tiup saya terj -archive [klik]

  6. Aku dan ahahahahah FILE:1 Dilihat: 2054 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by evil667 on December 22, 1999 at 20:07:53:


    Aku dan ahahahahah FILE:1

     AMARAN KERAS:ANDA DILARANG SAMA SEKALI MEMBACA CERITA INI BERSAMA A -archive [klik]

  7. mercun punya citer.... Dilihat: 1497 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by yani on January 01, 202002 at 10:05:15:


    mercun punya citer....

     Aku pasti bila korang semua baca citer aku ni, korang sure teringat peng -archive [klik]

  8. pssttttttttttttttttttttt Dilihat: 1484 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by aniesya on May 13, 1999 at 01:16:33:


    pssttttttttttttttttttttt

     Satu hari tuuuuuu..kitaorang tengah bercekerama ramai-ramai...ngann -archive [klik]

  9. Kisah Di KLCC Dilihat: 1523 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Sharizan Amir on January 31, 1999 at 01:44:41:


    Kisah Di KLCC

    assalammualaikum.....

    ok la aku nak cerita sikit nie..cerita nie bagi ak -archive [klik]

  10. berus buruk Dilihat: 1579 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by bangau on May 13, 1998 at 22:39:52:


    berus buruk

    ada sepasang pasangan tua yang hidupnya bahagia tinggal di sebuah kampong.anak.berana -archive [klik]

Less/Undur9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).