home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 

Hantar kreativiti anda ke Kelakar Korner

Lihat Mengikut:
>>Standard: Susunan asal
Populariti: Susunan mengikut paling popular
Terbaru: Susunan mengikut tarikh terbaru
Terbaik: Susunan mengikut paling terbaik

  1. Kerana Jelly Dilihat: 1267 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Anum on May 11, 1999 at 03:12:35:


    Kerana Jelly

     Cerita ini berlaku kat rumah aku.
    Masa tu hari Ahad,aku tengah duduk tengok tv -archive [klik]

  2. Masuk Suku Dilihat: 1427 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by saiNtguy1503 on November 19, 1999 at 01:49:31:


    Masuk Suku

     
    Ehem...Kali ni aku nak cerita pasal adat orang dinegeri sembilan.. -archive [klik]

  3. Kentut IV - library Dilihat: 1331 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by Sempoerna A on May 17, 1999 at 03:26:27:


    Kentut IV - library

    ni pun masa aku kat US......

    dah dekat exam aku memang buat library tu ma -archive [klik]

  4. Minuman Terbaru Dilihat: 1573 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by Aji Kotekawa on December 15, 1999 at 07:52:36:


    Minuman Terbaru

     Semaser aku berbuker puaser tadi, tercipterlah suatu minuman baru ciptaan -archive [klik]

  5. kucing beku Dilihat: 1427 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by adibah on April 09, 202001 at 13:46:54:


    kucing beku

    satu hari ketika sarah sedang membuat kerja skolahnye........
    kedengaran bun -archive [klik]

  6. sabasun3 Dilihat: 1288 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by sabasun on November 25, 1999 at 15:17:36:


    sabasun3

     ade lee sorang budak iwan(e-1) namanya. dia ni berjalan nak gi kerja kat sabasun. tengah2 jalan tiba2 tia berhenti mengejut. d -archive [klik]

  7. lawaks3 Dilihat: 1396 Markah: 0 Tarikh:20-09-2005
    by abangku on December 03, 1999 at 12:32:05:


    lawaks3

     sampai di bilik...aku pun membaringkannye di atas katill..ku buka
    bajunye..ahhh..b -archive [klik]

  8. sopoman Dilihat: 1337 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by lippy the lion on July 14, 1998 at 01:07:10:


    sopoman

     Terdengar daku perbualan dua orang anak buah ku di suatu hari...

    A: Kau tahu tak, ken -archive [klik]

  9. kidal/kanan Dilihat: 1317 Markah: 0 Tarikh:19-09-2005
    by langet on November 27, 1998 at 20:41:06:


    kidal/kanan

     Bagaimana kita nak tau seseorang lelaki itu kidal atau kanan dengan hanya tengok pa -archive [klik]

  10. Citer klakar khutbah raye Dilihat: 3115 Markah: 0 Tarikh:26-10-2005
    Citer ni jadi masa aku semayang raye kat kampung 3-4 tahun lepas. Tok Imam ni dengan selamba membaca khutbahnya; "Ramai kalangan muda mudi kita pada hari ini menjadi BOHSIA dan BOHAJANA". Aik? Apok -anonymous [klik]

Less/Undur9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 More/Lagi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).