home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

seluar dalam

by rex on May 18, 1998 at 21:42:45:



seluar dalam


cerita benar ni berlaku pada member aku.ada sekali aku pergi rumah dia. tak berniat nak bermalam kat situ. tapi dia insist jugak. aku cakap aku tak bawak seluar dalam spare. dia kasi aku dua helai. yg baru la.tapi warna lebih kurang sama plus brand yg sama. okla. then sebulan lepas tu ditakdirkan dia berpindah ke rumah sewa aku. satu hari tu dia ke shopping kompleks dengan member kitaorang. tiba-tiba terasa nak terkencing. pergi la member tu ke tandas. bukak aje seluar, berkerut dahi member...eh ini seluar dalam aku ke ni? lain macam aje. warna macam dah betul..tapi kenapa lak macam dah buruk. lepas tu baru la dia dapat jawapannya. rupa-rupanya dia pakai seluar dalam aku yg dia sedekah kat aku dulu. apa lagi tergelak sakan member tu dalam tandas. begitula ceritanya 

Statistik Kandungan
Penulisarchive(klik lihat profail)
Markah Undian0
Populariti1632
Tarikh2005-09-19

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).