home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

Peristiwa seram semasa final exam

by Tie on May 16, 1999 at 09:52:54:



Peristiwa seram semasa final exam


Pengalaman tinggal di asrama memang menyeronokkan dan tak kurang juga meyeramkan....
Aku pernah tinggal di asrama di salah sebuah IPT di Kuantan selama 2 thn...
Kolejku ini boleh dikatakan terkenal di Kuantan...
Mana taknya keluar bandar jer...org dah cam kita student kat situ...
Selalunya...apabila final exam nak menjelang...mulalah antu-antu pun memunculkan diri mereka...
Nak dijadikan cerita, semasa final exam dan final sem bagi semua student....
dan student plak tengah syok-syok study......
tetiba blackout satu kampus....semua student bising...
tapi nak buat camna, kitorg dah biasa dgn keadaan nih...
yelah kolej aku tu dah biasa ngan blackout dan air tak der....
Berbalik pada cerita...masa student tengah kecoh pasal blackout...
tetiba ada seorg student menjerit..."radio...radio..." sambil berlari dan hampir nak nangis...
kitorg semua terkejut...dan pergi lihat apa yg terjadi kat bilik budak nih...
kitorg pun turut menjerit sebab radio tu masih berbunyi padahal elektrik tak der...
nak tak nak...ada sorg yg berani-berani takut pergi dekat ngan radio tu...
check punya check....rupa-rupanya radio tu ada bateri...
laaa ingatkan radio tu berhantu....
kitorg semua gelakkkk bagai nak terkencinggg...suspen jer...
kepada semua ex-student kolej yg aku maksudkan tu...
walaupun kolej tu dah tak ade dan dah ditukarkan ke program lain....
tapi kenangan bersama korang tetap wujud dan segar diingatan aku....
walaupun kita tak leh `fly'...tapi tempat tu banyak berjasa kat kita semua
sebab tempat tu lah yg menemukan kita semua !!!!!! 

Statistik Kandungan
Penulisarchive(klik lihat profail)
Markah Undian-
Populariti1497
Tarikh2005-09-19

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).