home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

kena hempap

by jay on May 18, 1999 at 00:18:45:



kena hempap


as'kum dan selamat sejahtera kat sumer..joke yg aku submit ni tak tau la kelakar ker tak..tapi aku rase kalau korang mempunyai daya imiginasi yg melampaui batas tu dapatlah agaknyer menghayati dengan penuh perasaan. PERINGATAN!! kepada sesaper yg raser tali perut dia tak ader guarantee jgn gelak kuat2 lepas baca joke aku ni...nanti tak pasal2 aku kena sue.

Alkisahnyer, aku sekarang tengah study kat IPT area2 selatan ni. Aku berlima dok kat rumah sewa, yg kira dekatla ngan tempat study tu. Satu hari member aku sorang ni(nama dirahsiakan) demam selsema..dok pegang jer kotak tisu yg BESAR tu...malam tu seperti biasala kitorang get ready nak buat kuak lentang ramai2, aku pun letakla tilam aku kat bawah my favourite spot, bawah suis kipas.
tak lama lepas tu kitorang pun lena diulit intan...tiba2, tengah aku syok2 tido tu aku terdengar satu bender berat jatuh..bergegar rumah sewa aku tu!!! serentak ngan tu gak.....aku terasa bender tu menghempap separuh badan aku!! mak oii!!! berat jgn cakapla....semput..takleh nak bernafas langsung!! dalam pada tu aku sempat mengucap...belum habish aku mengucap tetiba member aku yg tido
kat sebelah menjerit lak..aku dengan susah payah ni bangunla bukak mata.....tengok-tengok, guess what>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:

rupa2nyer member aku yg selsema tu nak offkan suis kipas...dalam perjalanan tu diyer tersepak kaki member aku..bila patah balik dia ilang imbangan kokleanyer dan denagn KEJAMNYER jatuh atas aku kemudian tergolek lak menghempap member aku yg lagi satu tu...
aduhla....nasib baik member...malam tu aku bertiga tido dengan badan sakit2. Nasib baik takder aper yg patah...so nasihat aku utk semua...berhati2 kalau nak tido bawah suis kipas  

Statistik Kandungan
Penulisarchive(klik lihat profail)
Markah Undian0
Populariti1431
Tarikh2005-09-19

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).