home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

singgle

by along on July 05, 1999 at 08:49:59:



singgle


 kisah ini berlaku masa aku tengah duduk lepak kat shopping compleks.Nak dijadikan cerita aku punya kawan ine suka sangat bawak sapu tangan kat mana mana dia pergi. satu hari tu dia dah janji gan boy dia nak jumpa , apa lagi akulah yang menjadi sasaranutk teman kan dia
hari yang dinantikan nya tiba. dengan penuh semangatnya dia nak jumpa boyfriend.sampai aje kami kat sana aku tengok dia dah mula berpeluh. dengan selambanya dia keluarkan sapu tangan dia
sedap aje dia kesat muka dia .aku perhati betul betul sapu tangan yang dia bawak. dah betul comfirm aku apa lagi ketawa sakanlah .Dia tengok aku dengan punuh tanda tanya. dia tanya aku napa aku ketawa sampai nak pecah perut?
youall tahu apa aku jawap , aku kata ngan dia kau nie bawak sapu tangan ke apa?. dia jawap sapu tangan .
kali aku gelak lebih kuat sampai orang pandang aku. kalau you all nak tahu napa aku gelak sakan , teman aku tu bukan bawak saputangan dia tapi seluar dalam bapak dia .tak malu ke tu nama nya. nasihat aku pa you all bila dah lambat tu berhati hatilah jangan tersalah ambil jangan macam kawan aku nie seluar dalam bapak dia pun dia tibai agaknya nak cepat tak
sekian....... aku harap you all ambil iktibar dengan cerita aku nie yeeeeee bye ....

Statistik Kandungan
Penulisarchive(klik lihat profail)
Markah Undian-
Populariti1228
Tarikh2005-09-19

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).