home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

Malam Pengantin ( 18 SX)

by NiNa on June 24, 1998 at 02:56:14:Malam Pengantin ( 18 SX)


Untuk anda yang belum KAHWIN.

Pintu kamar di tutup rapat. Lampu di padamkan. Muzik Kenny G memecah kesunyian bilik pada malam pengantin yang penuh bersejarah bagi pasangan muda. Kelihatan Ayu duduk di hadapan almari solek sambil menyikat rambutnya yang panjang hingga ke bahu. Ahmat pula berada di hujung kamar memerhatikan sambil mengadjust buah....maklumlah baru first time dia berada di dalam bilik bersama perempuan. Lampu tidur menyalakan lampu hijau yang samar-samar, air-con yang di hidupkan turut menyemarakan suasana yang penuh romantik.
Ayu menjeling ke arah Ahmat dengan senyuman yang paling manis, bola matanya yang berwarna coklat hazel berkerlipan bak bintang kejora, bibirnya merah dan basah bak cermin di sirami air. Pipinya licin dan kelihatan lesung pipitn menambahkan lagi keayuan makhluk ciptaan Tuhan. Ayu meletakkan sikat di atas meja lalu menggurut-urut lehernya yang jinjang.

"Abang...tolong Ayu" dengan nada yang manja dan penuh kemesraan Ayu meminta bantuan.

"Leher Ayu sakitla.." sambungnya lagi.
Ahmat pergi merapati Ayu dengan tangan yang terketar-ketar, sebagai seorang lelaki dia cuma menahan rasa "nervouse"nya yang semakin menggila. Dia menyesal kearna tidak memakai seluar dalam, kerana pada saat ini kian yang di pakainya menampakkan "countours" yang tersangat menyerlah, tapi apakan daya sudah tidak dapat di "control" lagi. Galah jemuran sudah pun keluar. Ahmat berdiri di belakang sambil menggangkat tangannya memegang leher Ayu yang sungguh lembut. Perlahan-lahan dia mengurut leher Ayu.....kekadang dia tersasul tergurut bahu Ayu. Ayu hanya diam sambil menutup matanya. Tangan Ahmat semakin ligat mengurut dan mengusap leher Ayu. Dengan perlahan dia menurunkan tangannya ke bahu dan terus ke dada Ayu. Ayu masih berdiam, dia pula memegang dan mengusap-gusap lengan Ahmat.

"Abang...tolong Ayu buka zip baju ni?" Ayu bersuara sambil meramas jari-jemari Ahmat.

Ahmat tidak berkata-kata apa-apa, dia menurut saja permintaan Ayu....dalam hatinya berlonjak keriangan. Dengan perlahan dia menurunkan zip baju Ayu dan kelihatan sebahagian tubuh yang putih lagi menggebukan. Ahmat hanya menurunkan zip baju sahaja. Dia tidak mahu kelihatan terlalu gelojoh. Saat ini tanpa dia sedari kain yang di pakainya telah pun tertanggal.

"Tit...tit...tit..tit.....tit...tittttttt" bunyi pager telah memecahkan kesunyian malam yang penuh romantik itu.

"Arghhhhhhhhhhhhhhhh....siapa pulak yang kacau ni" Ahmat merunggut diadalam hatinya.

"Alahhhhhh...siapa tu bangggg?" Ayu seakan-akan kecewa. "Cepat la bang..pergi talipon kat luar tu."

Ahmat dengan pantas bergegas keluar ke ruang tamu untuk me"response" pagernya. Di ruang tamu kelihata bapa dan mak mertuanya sedang menonton TV, anak-anak sedare Ayu, pakcik-pakcik dan makcik-makcik Ayu juga ada bersama. Masing-masing tengah riuh berbual. Ahmat mendapatkan talipon di sudut ruang tamu lalu menekan nombor yang tertera di pagernya. Sedang dia menekan nombor-nombor itu, keadaan ruang tamu yang riuh tiba-tiba senyap.Masing-masing memandang ke arah Ahmat. Ahmat menoleh kearah ,mereka kehairanan. Dia cuba tersenyum...tetapi memek mukanya menampakkan tanda kehairanan.

Dengan kehairanan yang amat sangat itu, tiba-tiba bapa mertuanya bersuara "Mana kain kau Ahmat?"

ASTAGHFIRULLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!", Ahmat menjerit dalam hati.......

Itulah kisahnya.......

Statistik Kandungan
Penulisarchive(klik lihat profail)
Markah Undian0
Populariti3132
Tarikh2005-09-19

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).