home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

ishhh Ye Ke Bapak?

by LeQ Lacing on December 30, 1998 at 08:20:42:



ishhh Ye Ke Bapak?


 SUatu Hari tU...dI KLIA...
Jamal membawa anaknye ke KLIA untuk melihat Kapal terbang..
..and dia pon duduk la disebuah kerusi untuk berborak dengan anaknye yg baru je berumur AMPAT tahun itu...
DiSebelah mereka ada la seorang dewasa yg sama sama tengah berehat menunggu seseorang...
dan Jamal pon berkata kepada anaknye..
"Along...kenapa waktu kapal terbang nak naik tu bunyi dia bising sangat...??", anaknye pon terngaga je.. "tak tau la abah". and kaWan yg kat sebelah tu pOn senyum je kat anak Jamal pastu dia menyampOk.
"Kapal terbang tu tengah tekan minyak sehabisnye tu yang enjin dia busing tu", kata lelaki tu.....
JaMal pon senyum je kat lelaki tu.. dalam hati dia "ishhh...nyampok je mamat ni.. macam power.. pilot ke?" ..
Pas tu Jamal tanya lagi.."along haaa kalau tau yang ni pulak... kenapa bila kapal terbang nak turun je ... senyap je... tak bising langsung macam waktu nak naik tadi?"..
anak dia Lali la nganga... Jamal senyum je... dan memandang kat lelaki sebelah tu...
Lelaki tu senyap je.. tak tau kut jawapannye ... Lepas tu Jamal pon cakap kat anak dia since lelaki tu tak tau nak bagiatu...
"Kapal terbang tu senyap masa nak mendarat sebab pilot dia TEKAN CLUTCH!!!", katanye selamba sambil senyum je.. anak dia tanya ..ish ye ke bapak.?Lelaki kat sebelah dia tu dengan tak tahan nak gelak dan tersipu sipu... teros bangun
dan cakap kat Jamal" ishhh.. ye ke bang.. emmm saya pOn tak tau".. Jamal senyum jee..

ahaks!...

Statistik Kandungan
Penulisarchive(klik lihat profail)
Markah Undian-
Populariti1235
Tarikh2005-09-19

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).