home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

minyak atar

by ku6ku6 on January 11, 1999 at 11:15:30:



minyak atar


Minggu lepas saya beli sebotol minyak atar .
baunya amat harum sekali....Semalam saya pakai dan
berjumpa dengan Girlfriend saya....Masuk saja girlfriend
saya kedalam kereta dia menjeling saya sambil berkata,
"Busuklah bau minyak atar ni,....pening kepala saya dibuatnya,"
runggut,girlfriend saya.....dalam perjalanan kedinadi yang dituju
aku amat terasa sekali,dengan perempuan mulut gatal ini,.....lalu
saya mendapat idea untuk mengena kan dia pula...
pula.Saya tutup semua tingkap kereta dan saya kentut pelahan-lahan
dan baunya saya sendiri pun tak tahan.......Abang kentut ya????.Busuklah.....
tak Ah.....kan bau minyak atar tu........jawapku selamba saja....Hidung
you ada something wrong!!!!!!!semua bau busuk....barangkali tahi you
saja yang bau sedap?????saya hantar you kehospital untuk dapatkan rawatan,o.k...
Bila dah sembuh baru jumpa saya...O.K ke?
Mukanya mencuka lalu keluar dari kereta saya........


Statistik Kandungan
Penulisarchive(klik lihat profail)
Markah Undian0
Populariti1564
Tarikh2005-09-19

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).