home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

SHAH RUKH KHAN FANS !!!

by Mohd Afzan on January 27, 1999 at 02:24:31:



SHAH RUKH KHAN FANS !!!


aku ada 4 best friend......
diorang nie semua minat cerita hindustan kecuali aku...kalau aku lepak ngan diorang ni kat cc ke..bistro ke...rumah ke...asyik2 cerita hindustan, siap nyanyi lagi tu...parah...parah....tapi itu cerita 9 bulan lepas.....sekarang ni aku lagi gile dari diorang....tiap-tiap hari tengok cd hindustan lebih2 lagi shah rukh khan...kalau satu hari tak dengar lagu hindustan rasa tak sempurna hidup ni...
aku sebenarnya tengah tension nie...final dah dekat...banyak project yg belum siap....sesiapa ada mesej ke...motivasi ke...apa2 ke...mail lah kat aku ye...afzan06@hotmail.com

Statistik Kandungan
Penulisarchive(klik lihat profail)
Markah Undian0
Populariti1523
Tarikh2005-09-19

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).