home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

mercun punya citer....

by yani on January 01, 202002 at 10:05:15:



mercun punya citer....


 Aku pasti bila korang semua baca citer aku ni, korang sure teringat pengalaman korang main mercun masa kecikČ dulu kan?.....alkisahnya begini, aku ni student salah sebuah universiti yg memang amat terkenal kat malaysia ni(maklumlah international..ehehehehe)...masa bulan ramadhan, ramailah yg mula nak main mercun...yg kengkawan aku ni pun tak nak la ketinggalan walaupun kitaorang ni pompuan.Kat kolej kitaorang dah siapkan peraturan dan denda kpd sesapa yg main mercun ni ha....tapi kami tak peduli.....masa malam pose ke 25 tak silap aku,kami ngan semangat yg berkobar kobar pegila kat ampaian level 2(utk pengetahuan korang kolej aku ada 9 tingkat)kat belakang. Satu satu mercun kitaorang bakar ngan bunyi yg hebat lagila jelita..ewah....dah tu siap tuju kat kolej lelaki lagi ha.....abih jer sesi pertama dan kedua main mercun...kitaorang releks jap.....pastu lebih kurang jam 12 kami main lagik...memula mercun tu tak meletup...kami pasang la!
lagi satu..kali ni lagi la kuat giler...aku ngan sorang kawan aku nihh..takut dengar bunyi tu..kami lari la kluar dari ampaian tu...kebetulan dalam masa yg sama mak guard datang ngan biro disiplin...apalagi kantoi la 2 orang kawan aku...yg aku ngan sorang lagik tu...lari nyorok dalam toilet...satu toilet 2 lagi ha.....punya la takut....pas tu aku kluar la...lari lak naik tingkat 9.....naik lif jer pun...tapi turun pakai tangga sebab nak kasi lambatkan masa supaya mak guard tu dah blah bila kami sampai....tapi malangnya sebaik sampai depan bilik aku...tetiba mak guard terjongol kluar dari bilik, siap berleter lagik, aku ngan kwn aku apa lagik...lari cam watson nyambek la......dah la penat turun pakai tangga...pas tu tak sempat releks, kena marathon lagik....isk isk iskk..tapi aku terlepas la jugak dari kena denda ngan guard tu...ehehehehe...sian kwn aku yg 2 lagik tu kena denda....itula pengalaman aku kat kampus....itula kiter kena buat teladan...kalau orang dah tak kasik ma!
in tu jgn main...jgn degil sangat..alamatnyer jadik cam aku la....hikhikhikhik...malu giler oooo...

Statistik Kandungan
Penulisarchive(klik lihat profail)
Markah Undian-
Populariti1534
Tarikh2005-09-20

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).