home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

Ntah yek..pa per ntah...

by MaWaRmErA on October 16, 1999 at 09:43:11:



Ntah yek..pa per ntah...


Kisah ni dah berlaku pada tahun lepas..masa tu kiter balik kampung..tapi kalau teringat tu ada larr senyum gak tapi tak tau larr tang mana yg lucunyer..Ok citernyer gini..masa tu kiter,ika dan sorang cousin kiter gi ke bandar Bee Pee..merayap sakan menemani cousin yg happy gilers kiter orang ni balik kampung...jaln punya jalan punyer jalan akhirnya sampai larr ke destinasi yg terakhir sebelum kiter orang balik ke rumah...so cousin kiter masuk larr ke kedai tersebut manakala kiter ngan ika tunggu kat kete jer....penat maa..asik ikut minah ni so nak jadi citer ada larr sorang guy yg berumur lingkungan 30+.Hmmm pakai bush jeket pas tu siap ngan h/set kat tgn...huiyoooooooooo pas tu siap sandar kat kete merc lagi.... so masa kami (kiter & ma twin sis ika) dok tunggu cousin yg beli barang guy tu asik tgk je agaknya nak cari perbezaan antara kami berdua...dalam pada itu tetiber h/p kiter berbunyi.Dengan tak di sangka guy tu pun sibuk gak mendail h/p dier dan terus dier memulakan perbualan dier yg amat menggelikan hati kami (kiter & ika larr)..Romantik giler ..ahaks... gini bunyinyer... "hai sayang...abang ni...abang rindu larr...abang sibuk ni sayang....banyak keje ler...sayang.. i luv u " berulangkali...sambil maternyer saja pandang kat kiter dan ika..suaranya yg kuat tu sampaikan kawan kiter yg tgh cakap ngan kiter pun terdengar...gelak sakan member...ika siap kenyit mater dan menahan gelak..isk cam romantik tapi kemain kuat rasanya 2 batu jauhnya leh dengar...abis larr satu bab tu...so dalam pada itu datang larr tiga orang lelaki berketurunan cina menghampirinya....dan menuju ke merc tersebut..Dgn gaya macho (rasanya) guy tu pun tabik kat lelaki cina tu.Ahaks kete merc tu bukan dier punyer larr cumer buat sandar jer...makanya terkekeh larr kami melihat keadaan tu dan semakin besat gelak kami biler cousin kiter yg dah kaur dari kedai memberitau kami bahwasanya guy yg kami dok perati dan yg memerhatikan kami tu sebenarnya ader tertinggai@kurang skru di kepala...akakakakakakakakakakakakakaakakakakakaka...gamaknya kami ni tertipu juga dek lakonan org kurang siuman tu...sepandai kami rupernyer bodoh gaks..akekeke

Statistik Kandungan
Penulisarchive(klik lihat profail)
Markah Undian-
Populariti1575
Tarikh2005-09-20

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).