home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

Re: hantu radio

by LoLa Watida on October 19, 1999 at 04:23:50:



Re: hantu radio


aku nak tanya sket kat akulaa tu...betul ker ader lagu-lagu seram? gerun gak aku..pes taim dengar nih..setau aku citer seram ader la..dulu mase aku study kat U rajin jugak dengar radio tetengah malam sambil mentelaah buku (konon nye la)..kekadang tu terjiwang karat jugak sebab lagu mendayu-dayu..ader la satu malam tu aku dengar citer sorang caller tu..alkisah nyer dier ni jaga kat sebuah sekolah asrama..so..memang tetiap malam dier ni kener gi meronda hostel sekolah tu la..ader la satu malam tu tengah dier meronda lebih kurang pukul 3 pagi...tetiba dier dengar shower kat bilik air budak pompuan terpasang (macam ader orang tengah mandi) padahal lampu bilik air tu tak terpasang pun..dengan perasaan bengang dier pun pegi la nak tutup shower tu..dier ingatkan bebudak ni luper nak tutup..lepas dier tutup shower tu dier pun pusing la belakang..alangkah terkezut nyer dier sebab tetiba jer kawan dier si singh tercegat kat pintu bilik air tu..singh tu tanye ler dier "apa awak buat sini?"..dier pun jawap la ngan nada geram (sebenar nak cover keterkejutan dier tu) "ntah antu mana bukak shower nih"..pas tu singh tu tanya lagi.."awak tak takut antu ka?"..si caller ni plak nak tunjuk eksen kat singh ni.."common la singh, zaman sekarang mane ader antu"..singh tu sengih jer..pas tu tetiba singh tu cabut kepala dier, letak kat pinggang, siap tanya lagik "ini antu lu tarak takut ka?"..pas tu gelak ngilai-ngilai..yg si caller ni torus terkaku sebab nak lari pun antu tu ader kat pintu..pas tu dier pun pengsan..aku yg dengar citer tu rase cuak jugak sebab dah pukul 2 lebeh (pagi)..terus tutup radio dan tidur..besok nyer roomate aku bising sebab tak tutup lampu..sori la..

Statistik Kandungan
Penulisarchive(klik lihat profail)
Markah Undian0
Populariti1170
Tarikh2005-09-20

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).