home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

Bertengkar

by Aji Kotekawa on November 14, 1999 at 09:39:17:Bertengkar


 Sekarang ni heboh pasal terdapat suami-suami yang tergamak menikam isteri sendiri. Kejadian terbaharu ialah di Sg. Petani di mana seorang lelaki cina telah menikam isterinya dan telah pun ditahan reman oleh polis. Kawan aku seorang lawyer berpendapat perbuatan menikam isteri ni adalah salah di sisi undang-undang kerana mencderakan sesama insan dan kekadang boleh membunuh. Seorang kawan aku lagi seorang lebai, dia berpendapat bahawa menikam isteri ni dibolehkan asalkan hendaklah menikam dari hadapan jangan daripada belakang. Habis mereka ni pun bertengkarlah. Aku bersetuju sangat dengan pendapat kawan lawyer aku tu sebab kita ni tidak boleh menderakan sesama insan termasuklah isteri sendiri. Kita patut memberikan penjagaan dan kasih sayang yang sempurna. Kawan aku yang lebai tu tak terjawab bila aku tanya dia, Hang kata tikam isteri tu boleh, tapi kalau isteri hang tikam hang apa kau rasa ?. Mesti kau marah . Begitulah juga depa. hai tak taulah! Kalau sesiapa ada idear atau tak bersetuju dengan pendapat aku, silalah e-mailkan.

Statistik Kandungan
Penulisarchive(klik lihat profail)
Markah Undian-
Populariti1615
Tarikh2005-09-20

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).