home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Pena Foxy
 
Muka Depan Pena Foxy | Hantar idea kreatif anda ke Pena Foxy

Pelajar melayu perempuan sering dirasuk, dimana salahnya?Pelajar melayu perempuan dirasuk, di mana salahnya dan siapa yang salah.

Kes ini berlaku betul diruang pelajar perempuan membasuh kain. Berlaku diasrama puteri. Kebanyakan yang terkena rasukan adalah gadis melayu. Dan, tidak pernah ada kes berlaku pada pelajar kaum cina dan india. Di mana salahnya?

Mari ikuti percakapan antara bomoh melayu dan syaitan.

Suatu hari, ada seorang ketua bomoh yang begitu berani hendak berjumpa dengan sekumpulan jin yang berlegar2 di asrama hinggakan mereka merasuk
sebilangan pelajar di sek itu. Ketika sampai di sebuah bilik, ketua bomoh pun membaca sejenis mantera. Selepas membaca mantera, ketua bomoh pun memanggil ketua jin itu. Lalu ketua jin itu pun datang dengan menunjukkan wajah rupanya yang begitu hodoh dan jijik. Hinggakan
ketua bomoh yang begitu berpengalaman itu pun hampir2 pengsan dibuatnya.. (Mayat reput pun lebih baik dari wajah si ketua jin itu!!!) Tapi, si ketua bomoh tetap kuatkan semangatnya yang jitu. Lalu si ketua bomoh pun bertanya dengan kuat dan nyaring, menampakkan semangatnya yang tidak kendur walaupun terlihat sesuatu yang begitu menakutkan itu.

"Mengapa kau rasuk pelajar sekolah di sini hah? Jawap!!! Kenapa gadis melayu jadi sasaran kau wahai syaitan yang direjam???"

Dengan menarik nafas panjang, si ketua jin pun menjawab... (Tiru suara Jamal Abdillah)


""Siapa Bilang Gadis Melayu Tak Menawan

Tak Menarik Hati, Tiada Memikat""

""Kalaulah Memang, Tak Mungkin Aku Tertarik Kalaulah sungguh, Tak Mungkin Aku MERASUK...""


"Aduhai... kekekeekeeee...""

" jgn mara arr...aku pon terkene daaa....."


Dah jangan dok mengulat dan mempercayai perkara tahyul.....pi buat keja cepat.. Heheheheeh

Statistik Kandungan
Penulisfoxyman(klik lihat profail)
Markah Undian0
Populariti4833
Tarikh2005-11-25

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).