home of anjungcafe

AnjungCafe Klasik memamparkan koleksi kreatif sekitar tahun 1996 sehingga awal 2000.

Sertai AnjungCafe chat di Telegram. https://t.me/joinchat/AB9YzA9KxwphwE_ntG8alA

Menu:
 
Web www.anjungcafe.com

Kelakar Korner
 
Muka Depan Kelakar Korner | Hantar idea kreatif anda ke Kelakar Korner

Lelaki yang di perebutkan oleh ramai perempuan

Tersebutlah kisah,pada suatu hari,ada seorang lelaki yang menjadi rebutan ramai perempuan.Tetapi semua perempuan itu tidak tahu kenapa mereka berebut untuk menjadi kekasihnya.Pada suatu hari,telah datang seorang murid baru yang akan belajar dalam darjah lelaki itu.Dia seorang perempuan.Tetapi dia sama sekali tidak tertarik dengan lelaki itu.Kerana rupa-rupanya lelaki itu di dalam rumah selalu memakai tudung.Murid baru itu melihatkan gambar lelaki itu semasa dia sedang menyapu halaman rumahnya kepada perempuan yang berebut untuk menjadi kekasihnya. Statistik Kandungan
Penulisanonymous(klik lihat profail)
Markah Undian0
Populariti1419
Tarikh2009-03-23

Sila Undi


Bookmark and Share

Since November 14th, 1996. All right reserved.Unauthorized duplication is a violation of applicable laws©+® 1996 - 2017 by AnjungCafe Sdn Bhd(Company No:632695 W).
No part of this web site and the "Anjung Cafe" name shall be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without written permission from AnjungCafe Sdn Bhd. (Company No:632695 W).